Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταPelton Hydro δυναμικού αεροστροβίλου

Υδρο στρόβιλος εξοπλισμού 20000KW Pelton υδρενέργειας με τη ρόδα Pelton υψηλής αποδοτικότητας

Πιστοποίηση
Κίνα Hangzhou Hydrotu Engineering Co.,Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Hangzhou Hydrotu Engineering Co.,Ltd. Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών

—— Άδεια άσκησης επιχειρηματικών δραστηριοτήτων

Το Hydrotu έχει εκτελέσει όλες τις ευθύνες. Ποτίστε το στρόβιλο και το σύνολο γεννητριών λειτουργεί ακίνδυνα και σταθερά με τη χαμηλότερη θορυβώδη και καλή ποιότητα.

—— HUlUSI SITKI - Τουρκία

Ο στρόβιλος που αγοράζεται από το hydrotu το 2010, αυτό λειτουργεί σταθερά, συνεχής εργασία χωρίς ελαττώματα, έχει την τέλεια υπηρεσία μεταπώλησης.

—— Dragan klisura-Σερβία

Είμαι Online Chat Now

Υδρο στρόβιλος εξοπλισμού 20000KW Pelton υδρενέργειας με τη ρόδα Pelton υψηλής αποδοτικότητας

Υδρο στρόβιλος εξοπλισμού 20000KW Pelton υδρενέργειας με τη ρόδα Pelton υψηλής αποδοτικότητας
Hydropower Equipment 20000KW Pelton Hydro Turbine with High Efficiency Pelton Wheel
Υδρο στρόβιλος εξοπλισμού 20000KW Pelton υδρενέργειας με τη ρόδα Pelton υψηλής αποδοτικότητας Υδρο στρόβιλος εξοπλισμού 20000KW Pelton υδρενέργειας με τη ρόδα Pelton υψηλής αποδοτικότητας Υδρο στρόβιλος εξοπλισμού 20000KW Pelton υδρενέργειας με τη ρόδα Pelton υψηλής αποδοτικότητας Υδρο στρόβιλος εξοπλισμού 20000KW Pelton υδρενέργειας με τη ρόδα Pelton υψηλής αποδοτικότητας Υδρο στρόβιλος εξοπλισμού 20000KW Pelton υδρενέργειας με τη ρόδα Pelton υψηλής αποδοτικότητας Υδρο στρόβιλος εξοπλισμού 20000KW Pelton υδρενέργειας με τη ρόδα Pelton υψηλής αποδοτικότητας

Μεγάλες Εικόνας :  Υδρο στρόβιλος εξοπλισμού 20000KW Pelton υδρενέργειας με τη ρόδα Pelton υψηλής αποδοτικότητας

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Zhejiang, Κίνα
Μάρκα: Hydrotu
Πιστοποίηση: CE
Αριθμό μοντέλου: pelton Υδροστρόβιλος
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Ξύλινα περίπτωση (τυπικό πακέτο εξαγωγής)
Χρόνος παράδοσης: Διαπραγματεύσιμο
Όροι πληρωμής: L / C, T / T

Υδρο στρόβιλος εξοπλισμού 20000KW Pelton υδρενέργειας με τη ρόδα Pelton υψηλής αποδοτικότητας

περιγραφή
Τύπος στροβίλων: pelton υδρο στρόβιλος Τύπος δομών: Οριζόντιος άξονας
Μανομετρικό ύψος στήλης νερού: 80m800m Ικανότητα: 100KW-20000KW
Υλικό δρομέων: πετώντας ανοξείδωτο 0Cr13Ni4Mo, ASTM, CA6NM Υλικό ακροφυσίων:: Ανοξείδωτο
Σειρά αποδοτικότητας: 85%-90% Εφαρμογή:: σταθμός υδρενέργειας, ηλεκτρικό σύστημα πλέγμα-δεσμών
Υψηλό φως:

20000KW Pelton Hydro Turbine

,

800m Pelton Hydro Turbine

,

three phase Pelton Hydro Turbine

Εξοπλισμός υδρενέργειας, υδρο στρόβιλος Pelton/στρόβιλος νερού Pelton με τη σύγχρονη γεννήτρια, κυβερνήτης ταχύτητας, βαλβίδα κολπίσκων

 

 

Περιγραφή:

Μια ρόδα Pelton είναι ένας στρόβιλος νερού ώθηση-τύπων που εφευρίσκεται από τον αμερικανικό εφευρέτη Lester Allan Pelton 1870s. Η ρόδα Pelton εξάγει την ενέργεια από την ώθηση της κίνησης του νερού.

Άμεσος ισχυρός ακροφυσίων, μεγάλα ρεύματα του νερού ενάντια σε μια σειρά κουτάλι-διαμορφωμένων κάδων, επίσης γνωστή ως λεπίδες ώθησης, οι οποίες τοποθετούνται γύρω από εξωτερικό πλαίσιο μιας ρόδας κίνησης (επίσης αποκαλούμενης δρομέα). Δεδομένου ότι η προβολή ύδατος χτυπά τις λεπίδες, την κατεύθυνση της ταχύτητας νερού αλλάζουν για να ακολουθήσει τα περιγράμματα των λεπίδων. Η ενέργεια ώθησης της προβολής ύδατος ασκεί τη ροπή στο σύστημα κάδος-και-ροδών, που περιστρέφει τη ρόδα η προβολή ύδατος κάνει μια «u-στροφή» και βγαίνει στις εξωτερικές πλευρές του κάδου, που επιβραδύνονται σε μια χαμηλή ταχύτητα. Στη διαδικασία, η ορμή της προβολής ύδατος μεταφέρεται στη ρόδα και ως εκ τούτου σε έναν στρόβιλο. Κατά συνέπεια, η ενέργεια «ώθησης» λειτουργεί στο στρόβιλο. Η μέγιστες δύναμη και η αποδοτικότητα επιτυγχάνονται όταν η ταχύτητα της προβολής ύδατος είναι δύο φορές η ταχύτητα των περιστρεφόμενων κάδων. Ένα πολύ μικρό ποσοστό της αρχικής κινητικής ενέργειας της προβολής ύδατος θα παραμείνει στο νερό, το οποίο αναγκάζει τον κάδο για να εκκενωθεί στο ίδιο ποσοστό που αυτή γεμίζουν, και με αυτόν τον τρόπο επιτρέπει στη ροή υψηλής εισαγωγής για να συνεχίσει συνεχή και χωρίς απόβλητο της ενέργειας.

 

Ο στρόβιλος Pelton χρησιμοποιείται ευρέως στο σταθμό υδρενέργειας με τα κεφάλια από 801000m.

Ο στρόβιλος Pelton αποτελείται από το δρομέα, την περίπτωση στροβίλων, τη συνέλευση ακροφυσίων, το σωλήνα κολπίσκων, deflector κ.λπ. Ο δρομέας συγκεντρώνεται στον άξονα της γεννήτριας, μετάδοση ροπής από το μεταλλικό θόρυβο.

ο υπολοχαγός χρησιμοποιεί τη δυναμική δύναμη της υψηλής ροής του νερού να περιστραφεί το δρομέα και να αναγκάσει την εργασία στροφέων, η κεντρική γραμμή του αεριωθούμενου αεροπλάνου είμαι στο ίδιο αεροπλάνο με το δρομέα περιστρεφόμενη.

Ο στρόβιλος Pelton έχει τα πλεονεκτήματα της συμπαγούς κατασκευής, του σταθερού τρεξίματος και της εύκολης λειτουργίας. Κανονικά, ο μικρός στρόβιλος pelton τακτοποίησε πάντα με οριζόντιο άξονα και ένα ή δύο ακροφύσια,   Το μέσο μέγεθος και οι μεγαλύτεροι στρόβιλοι Pelton ο συχνότερα τακτοποιούνται με τον κάθετο άξονα, και εξοπλίζουν τέσσερα ή έξι ακροφύσια για να λάβουν περισσότερη δύναμη.

 

Εφαρμογές:

Οι ρόδες Pelton είναι ο προτιμημένος στρόβιλος για την υδρενέργεια όπου η διαθέσιμη πηγή νερού έχει σχετικά το κεφάλι απόγειου στα ποσοστά χαμηλής ροής.

 

1.     Μανομετρικό ύψος στήλης νερού:  80 μ - 1000 μ

2.      Δύναμη: 500kw - 20000KW

 

3.     Συχνότητα: 50/60hz

 

4.     Τάση παραγωγής γεννητριών: 0.4KVV, 6.3KV, ή εναλλασσόμενο ρεύμα 10.5KV τριφασικό,

 

Εάν ενδιαφέρεστε για το στρόβιλο Pelton, πρέπει να στείλετε μερικές βασικές παραμέτρους (όπως το καθαρό κεφάλι, η απαλλαγή ροής, ο αριθμός μονάδων, η συχνότητα, η τάση) στην έρευνα.

 

Μπορούμε να παρέχουμε pelton τη γεννήτρια τουρμπίνας επάνω από 500KW, να εφοδιάσει το δρομέα με Forge και CNC τη μηχανή, ή ο δρομέας με τη χυτή εκτρίβοντας μηχανή για το σας απαιτεί.

 

Προδιαγραφές:

 

Τύπος

Οριζόντιος στρόβιλος pelton με τα ακροφύσια ενός /two

Κάθετος στρόβιλος pelton με τέσσερα ακροφύσια

Μανομετρικό ύψος στήλης νερού

80m - 1000m.

Ικανότητα εγκατάστασης

0.5MW - 20MW

Υλικό δρομέων

Ανοξείδωτο (0Cr13Ni4Mo)

Η χυτή μηχανή/σφυρηλατεί + CNC μηχανή

Τύπος γεννητριών

Σύγχρονη γεννήτρια

Βοηθητικός εξοπλισμός

Κυβερνήτης, βαλβίδα κολπίσκων, δευτερεύουσα επιτροπή μονάδων, σύστημα διέγερσης

 

 

Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα:

 

HYDROTU είναι η πλήρης κινεζική επιχείρηση σχεδίου ανεφοδιασμού, διαβούλευσης και εφαρμοσμένης μηχανικής εξοπλισμού υδρενέργειας στον τομέα του εξοπλισμού υδρενέργειας. Παρέχουμε στον υψηλό - εξοπλισμός ποιοτικής κινεζικός υδρενέργειας τις προηγμένες τεχνολογίες και τις ενσωματωμένες υπηρεσίες για να συναντήσουμε τις παγκόσμιες αγορές υδρενέργειας.

Με την ενσωματωμένη έννοια υπηρεσιών μας, παρέχουμε σε σας την προσαρμοσμένη υποστήριξη από τον προγραμματισμό προγράμματος μέσω της εφαρμογής να φυτευτεί η ανάθεση και η υπηρεσία. Η αρχή μας: Το πρόγραμμα του πελάτη είναι το πρόγραμμά μας, η επιτυχία του πελάτη είναι η επιτυχία μας.


HYDROTU καλύπτει τις υπηρεσίες, πλήρης ανεφοδιασμός εξοπλισμού, οικονομική λύση των σφαιρικών προγραμμάτων υδρενέργειας και στοχεύει να είναι ο καλύτερος σφαιρικός προμηθευτής του εξοπλισμού υδρενέργειας καθώς επίσης και ο καλύτερα ενσωματωμένος φορέας παροχής υπηρεσιών στις αγορές υδρενέργειας.

 

Δρομέας στροβίλων Pelton

 

 

Υδρο στρόβιλος εξοπλισμού 20000KW Pelton υδρενέργειας με τη ρόδα Pelton υψηλής αποδοτικότητας 0Υδρο στρόβιλος εξοπλισμού 20000KW Pelton υδρενέργειας με τη ρόδα Pelton υψηλής αποδοτικότητας 1

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Hangzhou Hydrotu Engineering Co.,Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: hydrotu

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα