Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΣτεγανοποιημένο βαλβίδα τύπου πεταλούδας

Υδραυλική αντίθετη βαλμένη φλάντζα βάρος βαλβίδα πεταλούδων

Πιστοποίηση
Κίνα Hangzhou Hydrotu Engineering Co.,Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Hangzhou Hydrotu Engineering Co.,Ltd. Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών

—— Άδεια άσκησης επιχειρηματικών δραστηριοτήτων

Το Hydrotu έχει εκτελέσει όλες τις ευθύνες. Ποτίστε το στρόβιλο και το σύνολο γεννητριών λειτουργεί ακίνδυνα και σταθερά με τη χαμηλότερη θορυβώδη και καλή ποιότητα.

—— HUlUSI SITKI - Τουρκία

Ο στρόβιλος που αγοράζεται από το hydrotu το 2010, αυτό λειτουργεί σταθερά, συνεχής εργασία χωρίς ελαττώματα, έχει την τέλεια υπηρεσία μεταπώλησης.

—— Dragan klisura-Σερβία

Είμαι Online Chat Now

Υδραυλική αντίθετη βαλμένη φλάντζα βάρος βαλβίδα πεταλούδων

Υδραυλική αντίθετη βαλμένη φλάντζα βάρος βαλβίδα πεταλούδων
Υδραυλική αντίθετη βαλμένη φλάντζα βάρος βαλβίδα πεταλούδων Υδραυλική αντίθετη βαλμένη φλάντζα βάρος βαλβίδα πεταλούδων Υδραυλική αντίθετη βαλμένη φλάντζα βάρος βαλβίδα πεταλούδων Υδραυλική αντίθετη βαλμένη φλάντζα βάρος βαλβίδα πεταλούδων Υδραυλική αντίθετη βαλμένη φλάντζα βάρος βαλβίδα πεταλούδων

Μεγάλες Εικόνας :  Υδραυλική αντίθετη βαλμένη φλάντζα βάρος βαλβίδα πεταλούδων

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Zhejiang, Κίνα
Μάρκα: Hydrotu
Πιστοποίηση: CE
Αριθμό μοντέλου: υδραυλική αντίθετη βαλβίδα πεταλούδων βάρους
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Ξύλινα περίπτωση (τυπικό πακέτο εξαγωγής)
Χρόνος παράδοσης: Διαπραγματεύσιμο
Όροι πληρωμής: L / C, T / T

Υδραυλική αντίθετη βαλμένη φλάντζα βάρος βαλβίδα πεταλούδων

περιγραφή
Υψηλό φως:

υδραυλική βαλβίδα τύπου πεταλούδας

,

μηχανοκίνητοι πεταλούδα

DN 2250mm βαλμένο φλάντζα υδραυλικό αντίβαρο βαλβίδων πεταλούδων για το σταθμό υδρενέργειας

 

Βασική παράμετρος:

 

Τύπος:            Τύπος πεταλούδων με τη βαλβίδα παράκαμψης 
Διάμετρος:      DN2250mm 
Τρόπος λειτουργίας: Υδραυλικό αντίθετο βάρος
Κατηγορία πίεσης: 0.6Mpa
Υλικό βαλβίδων: Q345B ισοδύναμος με το DIN E335
 
Κύρια περιγραφή δομών
 

Η υδραυλική βαλβίδα πεταλούδων ελέγχου αργός-κλείνοντας μπορεί να διαιρεθεί σε βαρύ τύπο σφυριών και τύπο συσσωρευτών.

Η βαλβίδα αποτελείται από τη βαλβίδα noumenon, τον ενεργοποιητή, τον υδραυλικό σταθμό, και την ηλεκτρική περίπτωση ελέγχου.

Η βαλβίδα noumenon αποτελείται από το σώμα βαλβίδων, το δίσκο, τον άξονα, τον άξονα μετάδοσης και τη σφραγίζοντας συσκευασία, κ.λπ.

Το βαρύ σώμα βαλβίδων τύπων σφυριών υιοθετεί την οριζόντια δομή ο άξονας της βαλβίδας υιοθετεί την ημι δομή άξονων.

Ο τύπος συσσωρευτών υιοθετεί γενικά τον οριζόντιο τύπο. Ο ενεργοποιητής αποτελείται από τα κομμάτια σύνδεσης και μετάδοσης όπως το υδραυλικό βάζο, λικνίζοντας βραχίονας, wallboard υποστήριξης (ο βαρύς τύπος σφυριών έχει το βαριούς σφυρί, το μοχλό, κλειδώνοντας τον κύλινδρο πετρελαίου, κ.λπ.) Είναι το κύριο εκτελεστικό σώμα της βαλβίδας, τα οποία ανοίγουν και κλείνουν τη βαλβίδα υδραυλική.

Το υδραυλικό βάζο μετάδοσης έχει την γρήγορος-κλείνοντας βαλβίδα χρονικής ρύθμισης, αργή - βαλβίδα ρύθμισης κλείνοντας χρόνου και βαλβίδα ρύθμισης γωνίας.

Ο σταθμός υδραυλικής πίεσης αποτελείται με τη συνέλευση αντλιών πετρελαίου, χρησιμοποιημένη τη χέρι αντλία, το συσσωρευτή, την ηλεκτρομαγνητική βαλβίδα, τη βαλβίδα υπερχείλισης, τη βαλβίδα ελέγχου ροής, τη βαλβίδα στάσεων, το ενσωματωμένο κομμάτι υδραυλικής πίεσης, τη δεξαμενή πετρελαίου, κ.λπ.

Στην αυτόματη πίεση που διατηρεί το βαρύ σύστημα ελέγχου τύπων σφυριών, ο συσσωρευτής μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αποζημίωση της συστηματικής πίεσης.

Στην αυτόματη πίεση που διατηρεί το βαρύ τύπο σφυριών με το σύστημα κλειδώματος, ο συσσωρευτής μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αποζημίωση της συστηματικής πίεσης και να ξεκλειδώσει τον κύλινδρο πετρελαίου κλειδώματος.

Στο σύστημα ελέγχου τύπων συσσωρευτών, οι δύο συσσωρευτές μπορούν συσκευή που και οι δύο όπως εφεδρικοί, προσφέρουν την πηγή δύναμης πρωτοβουλίας για το γεγονός ότι τη βαλβίδα ανοίγουν και κλείνουν.

Η βαλβίδα ελέγχου ροής χρησιμοποιείται για να ρυθμίσει το χρόνο του ανοίγματος της βαλβίδας.

Η χρησιμοποιημένη χέρι αντλία χρησιμοποιείται για τη συστηματική διόρθωση και το άνοιγμα και το κλείσιμο της βαλβίδας κάτω από τον ειδικό λειτουργούντα τρόπο.

Η υδραυλική συστηματική ηλεκτρομαγνητική βαλβίδα αντιστροφής είναι γενικά ένας εμπρόσθιος τύπος δράσης, που είναι πότε η ηλεκτρομαγνητική βαλβίδα συνδέει με την ηλεκτρική ενέργεια, η βαλβίδα πεταλούδων ανοίγει ενώ μην συνδέστε με την ηλεκτρική ενέργεια, η βαλβίδα πεταλούδων κλειστή. Ο τύπος αντίδρασης αντίθετα, που είναι πότε η ηλεκτρομαγνητική βαλβίδα δεν συνδέει με την ηλεκτρική ενέργεια, η βαλβίδα πεταλούδων ανοίγει, ενώ συνδέει με την ηλεκτρική ενέργεια, τη βαλβίδα πεταλούδων κλειστή.  Ο εμπρόσθιος τύπος δράσης είναι κανονικός ενώ ο τύπος αντίδρασης πρέπει να παρατηρηθεί όταν κάνετε τις διαταγές.

              Υδραυλική αντίθετη βαλμένη φλάντζα βάρος βαλβίδα πεταλούδων 0

 

Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα:

 

   HYDROTU είναι η πλήρης κινεζική επιχείρηση σχεδίου ανεφοδιασμού, διαβούλευσης και εφαρμοσμένης μηχανικής εξοπλισμού υδρενέργειας στον τομέα του εξοπλισμού υδρενέργειας. Παρέχουμε στον υψηλό - εξοπλισμός ποιοτικής κινεζικός υδρενέργειας τις προηγμένες τεχνολογίες και τις ενσωματωμένες υπηρεσίες για να συναντήσουμε τις παγκόσμιες αγορές υδρενέργειας.

Με την ενσωματωμένη έννοια υπηρεσιών μας, παρέχουμε σε σας την προσαρμοσμένη υποστήριξη από τον προγραμματισμό προγράμματος μέσω της εφαρμογής να φυτευτεί η ανάθεση και η υπηρεσία. Η αρχή μας: Το πρόγραμμα του πελάτη είναι το πρόγραμμά μας, η επιτυχία του πελάτη είναι η επιτυχία μας.

HYDROTU καλύπτει τις υπηρεσίες, πλήρης ανεφοδιασμός εξοπλισμού, οικονομική λύση των σφαιρικών προγραμμάτων υδρενέργειας και στοχεύει να είναι ο καλύτερος σφαιρικός προμηθευτής του εξοπλισμού υδρενέργειας καθώς επίσης και ο καλύτερα ενσωματωμένος φορέας παροχής υπηρεσιών στις αγορές υδρενέργειας.

Στοιχεία επικοινωνίας
Hangzhou Hydrotu Engineering Co.,Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: hydrotu

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)