Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταPelton Hydro δυναμικού αεροστροβίλου

Υδρο στρόβιλος Pelton απόγειου επικεφαλής με σφυρηλατημένο το CNC δρομέα

Πιστοποίηση
ΚΙΝΑ Hangzhou Hydrotu Engineering Co.,Ltd. Πιστοποιήσεις
ΚΙΝΑ Hangzhou Hydrotu Engineering Co.,Ltd. Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών

—— Άδεια άσκησης επιχειρηματικών δραστηριοτήτων

Το Hydrotu έχει εκτελέσει όλες τις ευθύνες. Ποτίστε το στρόβιλο και το σύνολο γεννητριών λειτουργεί ακίνδυνα και σταθερά με τη χαμηλότερη θορυβώδη και καλή ποιότητα.

—— HUlUSI SITKI - Τουρκία

Ο στρόβιλος που αγοράζεται από το hydrotu το 2010, αυτό λειτουργεί σταθερά, συνεχής εργασία χωρίς ελαττώματα, έχει την τέλεια υπηρεσία μεταπώλησης.

—— Dragan klisura-Σερβία

Είμαι Online Chat Now

Υδρο στρόβιλος Pelton απόγειου επικεφαλής με σφυρηλατημένο το CNC δρομέα

Υδρο στρόβιλος Pelton απόγειου επικεφαλής με σφυρηλατημένο το CNC δρομέα
Υδρο στρόβιλος Pelton απόγειου επικεφαλής με σφυρηλατημένο το CNC δρομέα Υδρο στρόβιλος Pelton απόγειου επικεφαλής με σφυρηλατημένο το CNC δρομέα Υδρο στρόβιλος Pelton απόγειου επικεφαλής με σφυρηλατημένο το CNC δρομέα Υδρο στρόβιλος Pelton απόγειου επικεφαλής με σφυρηλατημένο το CNC δρομέα Υδρο στρόβιλος Pelton απόγειου επικεφαλής με σφυρηλατημένο το CNC δρομέα Υδρο στρόβιλος Pelton απόγειου επικεφαλής με σφυρηλατημένο το CNC δρομέα

Μεγάλες Εικόνας :  Υδρο στρόβιλος Pelton απόγειου επικεφαλής με σφυρηλατημένο το CNC δρομέα

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Zhejiang, Κίνα
Μάρκα: Hydrotu
Πιστοποίηση: CE
Αριθμό μοντέλου: Στρόβιλος Pelton
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Ξύλινα περίπτωση (τυπικό πακέτο εξαγωγής)
Χρόνος παράδοσης: Διαπραγματεύσιμο
Όροι πληρωμής: L / C, T / T

Υδρο στρόβιλος Pelton απόγειου επικεφαλής με σφυρηλατημένο το CNC δρομέα

περιγραφή
Τύπος: Οριζόντιος στρόβιλος Pelton Δρομέας: Ρόδα Pelton με τη ρίψη CNC της μηχανής
Υλικό δρομέων: Ανοξείδωτο 0Cr13Ni4Mo Μανομετρικό ύψος στήλης νερού: 80-1000 μέτρο
Ικανότητα: 0.5MW-20MW
Υψηλό φως:

υψηλός επικεφαλής στρόβιλος

,

Υδρο στρόβιλος νερού

,

Οριζόντιος στρόβιλος 60hz Pelton

Υδρο στρόβιλος Pelton/στρόβιλος νερού Pelton με τον οριζόντιο άξονα, 1 ή 2 ακροφύσια για το υψηλό επικεφαλής πρόγραμμα υδρενέργειας

 

Περιγραφή:

 

Ο στρόβιλος Pelton χρησιμοποιείται ευρέως στο σταθμό υδρενέργειας με τα κεφάλια από 801600m.

Ο στρόβιλος Pelton αποτελείται από το δρομέα, την περίπτωση στροβίλων, τη συνέλευση ακροφυσίων, το σωλήνα κολπίσκων, deflector κ.λπ. Ο δρομέας συγκεντρώνεται στον άξονα της γεννήτριας, μετάδοση ροπής από το μεταλλικό θόρυβο.

.lt χρησιμοποιεί τη δυναμική δύναμη της υψηλής ροής του νερού να περιστραφεί ο δρομέας και να αναγκαστεί η εργασία στροφέων, ο άξονας του αεριωθούμενου αεροπλάνου είμαι στο ίδιο αεροπλάνο με το δρομέα περιστρεφόμενος.

Ο στρόβιλος Pelton έχει τα πλεονεκτήματα της συμπαγούς κατασκευής, του σταθερού τρεξίματος και της εύκολης λειτουργίας. Κανονικά, ο μικρός στρόβιλος pelton που τακτοποιούνται πάντα με οριζόντιο άξονα και ένα ή δύο ακροφύσια, το μέσο μέγεθος και οι μεγαλύτεροι στρόβιλοι Pelton ο συχνότερα τακτοποιούνται με τον κάθετο άξονα, και εξοπλίζουν τέσσερα ή έξι ακροφύσια για να λάβουν περισσότερη δύναμη.

 

Σύνοψη δομών:
 
Αυτή η μηχανή είναι οριζόντιος στρόβιλος Pelton άξονων με δύο ακροφύσια και τον ενιαίο δρομέα. Αποτελείται από rotator το μέρος, το κύριο σώμα του στροβίλου, τη συνέλευση ρουλεμάν, τη συνέλευση ακροφυσίων, το μέρος αγωγών, deflector το μηχανισμό κ.λπ. ελέγχου η δομή δύο-υπομοχλίων χρήσεων μονάδων. Ο δρομέας συγκεντρώνεται στον άξονα της γεννήτριας, μετάδοση ροπής από το μεταλλικό θόρυβο, ο σωλήνας ακροφυσίων υποστηρίζεται από την περίπτωση, και υπάρχει μια κάμψη πριν από το σωλήνα ακροφυσίων, την ένωση επέκτασης και τη βαλβίδα κολπίσκων. Υπάρχει deflector που συγκεντρώνεται στο σωλήνα ακροφυσίων, η υπολογιστής-μηχανή βελόνων που συνδέεται με το μίσχο βελόνων, deflector και η βελόνα ελέγχονται από τον κυβερνήτη χωριστά.
 

 

Εφαρμογές:

1.     Μανομετρικό ύψος στήλης νερού:  80m - 1000m

2.      Δύναμη: 0.5MW - 20MW 

3.     Συχνότητα: 50 60hz 

4.     Τάση παραγωγής γεννητριών: 0.4KV, 3.3KV, 6.3KV, ή εναλλασσόμενο ρεύμα 10.5KV τριφασικό,

 

Εάν ενδιαφέρεστε για το στρόβιλο Pelton, πρέπει να στείλετε μερικές βασικές παραμέτρους (όπως το καθαρό κεφάλι, η απαλλαγή ροής, ο αριθμός μονάδων, η συχνότητα, η τάση) στην έρευνα.

Μπορούμε να παρέχουμε pelton τη γεννήτρια τουρμπίνας επάνω από 500KW, να εφοδιάσει το δρομέα με Forge και CNC τη μηχανή, ή ο δρομέας με τη χυτή εκτρίβοντας μηχανή για το σας απαιτεί.

 

Προδιαγραφές:

 

Τύπος

Οριζόντιος στρόβιλος pelton με τα ακροφύσια ενός /two

Κάθετος στρόβιλος pelton με τέσσερα ακροφύσια

Μανομετρικό ύψος στήλης νερού

Από 80m σε 1000m.

Ικανότητα εγκατάστασης

Από 500KW σε 20MW

Υλικό δρομέων

Ανοξείδωτο (0Cr13Ni4Mo)

Η χυτή μηχανή/σφυρηλατεί + CNC μηχανή

Τύπος γεννητριών

Synchro γεννήτρια

Βοηθητικός εξοπλισμός

Κυβερνήτης, βαλβίδα κολπίσκων, δευτερεύουσα επιτροπή μονάδων, σύστημα διέγερσης

 

Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα:

 

HYDROTU είναι η πλήρης κινεζική επιχείρηση σχεδίου ανεφοδιασμού, διαβούλευσης και εφαρμοσμένης μηχανικής εξοπλισμού υδρενέργειας στον τομέα του εξοπλισμού υδρενέργειας. Παρέχουμε στον υψηλό - εξοπλισμός ποιοτικής κινεζικός υδρενέργειας τις προηγμένες τεχνολογίες και τις ενσωματωμένες υπηρεσίες για να συναντήσουμε τις παγκόσμιες αγορές υδρενέργειας.Με την ενσωματωμένη έννοια υπηρεσιών μας, παρέχουμε σε σας την προσαρμοσμένη υποστήριξη από τον προγραμματισμό προγράμματος μέσω της εφαρμογής να φυτευτεί η ανάθεση και η υπηρεσία. Η αρχή μας: Το πρόγραμμα του πελάτη είναι το πρόγραμμά μας, η επιτυχία του πελάτη είναι η επιτυχία μας.HYDROTU καλύπτει τις υπηρεσίες, πλήρης ανεφοδιασμός εξοπλισμού, οικονομική λύση των σφαιρικών προγραμμάτων υδρενέργειας και στοχεύει να είναι ο καλύτερος σφαιρικός προμηθευτής του εξοπλισμού υδρενέργειας καθώς επίσης και ο καλύτερα ενσωματωμένος φορέας παροχής υπηρεσιών στις αγορές υδρενέργειας.

 

Ο δρομέας Pelton εξ ολοκλήρου με την περαιτέρω διαδικασία ολόκληρης της λείανσης είναι κανονικός τρόπος στην ιστορία. Σήμερα, θα μπορούσαμε να παρέχουμε ότι ένας άλλος τρόπος με CNC που επεξεργάζεται στη μηχανή στη συγκεκριμένη περιοχή για να εξασφαλίσει την ακολουθούμενη λείανση συνάντησε το σχεδιάγραμμα ακριβώς, η ποιότητα εξασφαλίζεται και το κόστος θα μειωθεί συγχρόνως.
 
το εργοστάσιό μας έχει προωθήσει το σύστημα δοκιμής, όλα τα μέρη έχουν την υπερηχητική δοκιμή, δοκιμή διείσδυσης, μαγνητική δοκιμή, ακτινογραφική δοκιμή, dimension&profile έλεγχος με τη μέτρηση του βραχίονα, για να εξασφαλίσουν στο στρόβιλό μας την καλύτερη ποιότητα.

 

Υδρο στρόβιλος Pelton απόγειου επικεφαλής με σφυρηλατημένο το CNC δρομέα 0Υδρο στρόβιλος Pelton απόγειου επικεφαλής με σφυρηλατημένο το CNC δρομέα 1

Στοιχεία επικοινωνίας
Hangzhou Hydrotu Engineering Co.,Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Tu mingqi

Τηλ.:: +86 13003602610

Φαξ: +86-571-85194290

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)