Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΦλάντζες υδρόγειο βαλβίδα

Υδραυλική αντίθετη σφαιρική βαλβίδα βάρους,

Πιστοποίηση
ΚΙΝΑ Hangzhou Hydrotu Engineering Co.,Ltd. Πιστοποιήσεις
ΚΙΝΑ Hangzhou Hydrotu Engineering Co.,Ltd. Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών

—— Άδεια άσκησης επιχειρηματικών δραστηριοτήτων

Το Hydrotu έχει εκτελέσει όλες τις ευθύνες. Ποτίστε το στρόβιλο και το σύνολο γεννητριών λειτουργεί ακίνδυνα και σταθερά με τη χαμηλότερη θορυβώδη και καλή ποιότητα.

—— HUlUSI SITKI - Τουρκία

Ο στρόβιλος που αγοράζεται από το hydrotu το 2010, αυτό λειτουργεί σταθερά, συνεχής εργασία χωρίς ελαττώματα, έχει την τέλεια υπηρεσία μεταπώλησης.

—— Dragan klisura-Σερβία

Είμαι Online Chat Now

Υδραυλική αντίθετη σφαιρική βαλβίδα βάρους,

Υδραυλική αντίθετη σφαιρική βαλβίδα βάρους,
Υδραυλική αντίθετη σφαιρική βαλβίδα βάρους, Υδραυλική αντίθετη σφαιρική βαλβίδα βάρους, Υδραυλική αντίθετη σφαιρική βαλβίδα βάρους, Υδραυλική αντίθετη σφαιρική βαλβίδα βάρους, Υδραυλική αντίθετη σφαιρική βαλβίδα βάρους,

Μεγάλες Εικόνας :  Υδραυλική αντίθετη σφαιρική βαλβίδα βάρους,

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Zhejiang, Κίνα
Μάρκα: Hydrotu
Πιστοποίηση: CE
Αριθμό μοντέλου: Σφαιρική βαλβίδα/βαλβίδα σφαιρών
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Ξύλινα περίπτωση (τυπικό πακέτο εξαγωγής)
Χρόνος παράδοσης: Διαπραγματεύσιμο
Όροι πληρωμής: L / C, T / T

Υδραυλική αντίθετη σφαιρική βαλβίδα βάρους,

περιγραφή
Υψηλό φως:

μη αυτόματη βαλβίδα υδρόγειο

,

υδραυλική βαλβίδα υδρόγειο

Ο υδραυλικός έλεγχος σφυριών βάρους έβαλε φλάντζα στη βαλβίδα σφαιρών, σφαιρική βαλβίδα/βαλβίδα σφαιρών για τις εγκαταστάσεις υδρενέργειας

 

Περιγραφή:

Οι σφαιρικές βαλβίδες, όπως το όνομα υπονοεί, είναι βαλβίδες στάσεων που χρησιμοποιούν έναν σφαιρικό για να σταματήσουν ή να αρχίσουν τη ροή. Ο σφαιρικός εκτελεί την ίδια λειτουργία με το δίσκο στη βαλβίδα σφαιρών. Όταν η λαβή βαλβίδων χρησιμοποιείται για να ανοίξει τη βαλβίδα, ο σφαιρικός περιστρέφεται σε ένα σημείο όπου η τρύπα μέσω του σφαιρικού συμφωνεί με τον κολπίσκο και την έξοδο σωμάτων βαλβίδων. Όταν η βαλβίδα κλείνει, η οποία απαιτεί μόνο μια περιστροφή 90 βαθμού του Wormgear ή του σφυριού βάρους για τις περισσότερες βαλβίδες, ο σφαιρικός περιστρέφεται έτσι η τρύπα είναι κάθετη στις ενάρξεις ροής του σώματος βαλβίδων, και τη ροή σταματούν.

Σφαιρικός χρησιμοποιείται ευρέως στην ρευστός-παράδοση των συστημάτων για τον έλεγχο ροής. Αυτοί οι τύποι περιστροφικών βαλβίδων είναι κατάλληλοι για τις διαβρωτικές εφαρμογές. Γενικά, οι σφαιρικές βαλβίδες προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα όταν αντιπαραβάλλονται με άλλους τύπους βαλβίδων, παρέχουν ανώτερη ευκολία της λειτουργίας, η οποία μπορεί να διατηρήσει και να ρυθμίσει τη μεγάλη ποσότητα, την υψηλή πίεση και την υψηλής θερμοκρασίας ροή. Οι περισσότερες σφαιρικές βαλβίδες προσφέρουν την τραχιά κατασκευή που παρέχουν μια μακροπρόθεσμη ζωή υπηρεσιών, και ένα συγκρίσιμο χαμηλότερο κόστος.

Το ηλεκτρουδραυλικό σύστημα ελέγχου είναι διανοητικός τύπος ελέγχου PLC. Έχει τις πολυσχιδείς λειτουργίες, και μπορεί να διορθώσει, να ελέγξει τοπικά ως ανεξάρτητη συστηματική μονάδα χωρίς άλλες προσθήκες. Μπορεί επίσης να είναι συνεχίζω? συγκεντρωμένη διαχείριση από τον κεντρικό υπολογιστή μέσω I/O passway ως μονάδα συσκευών του συστήματος ελέγχου το (DCS) συλλογής και διανομής, να πραγματοποιήσει τη σύνδεση και τη λειτουργία με την υδραντλία, τον υδραυλικό στρόβιλο, τη βαλβίδα παράκαμψης και άλλες συσκευές σωληνώσεων. Εφοδιάζεται με τη χειρωνακτική λειτουργία, και μπορεί να ανοίξει, να κλείσει τη βαλβίδα με το χέρι χωρίς δύναμη, να συναντήσει τη διόρθωση βαλβίδων, να ελέγξει το αίτημα κάτω από τον ειδικό λειτουργούντα τρόπο.

 

Προδιαγραφές:

Η σφαιρική βαλβίδα έχει τον τύπο δύο σύμφωνα με τον τύπο λειτουργίας:

 

1.     Μηχανή-οδήγηση/χειρωνακτική βαλβίδα σφαιρών ελέγχου
  Ονομαστική διάμετρος: 50 – 1000 χιλ.
  Ονομαστική πίεση: MPA 0,6 – 10,0

 

2.     Υδραυλική βαλβίδα σφαιρών ελέγχου (βαρύς τύπος σφυριών)
  Ονομαστική διάμετρος: 300 – 2600 χιλ.
  Ονομαστική πίεση: 1.6 – MPA 16,0

 

Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα:

HYDROTU είναι η πλήρης κινεζική επιχείρηση σχεδίου ανεφοδιασμού, διαβούλευσης και εφαρμοσμένης μηχανικής εξοπλισμού υδρενέργειας στον τομέα του εξοπλισμού υδρενέργειας. Παρέχουμε στον υψηλό - εξοπλισμός ποιοτικής κινεζικός υδρενέργειας τις προηγμένες τεχνολογίες και τις ενσωματωμένες υπηρεσίες για να συναντήσουμε τις παγκόσμιες αγορές υδρενέργειας.


Με την ενσωματωμένη έννοια υπηρεσιών μας, παρέχουμε σε σας την προσαρμοσμένη υποστήριξη από τον προγραμματισμό προγράμματος μέσω της εφαρμογής να φυτευτεί η ανάθεση και η υπηρεσία. Η αρχή μας: Το πρόγραμμα του πελάτη είναι το πρόγραμμά μας, η επιτυχία του πελάτη είναι η επιτυχία μας.


HYDROTU καλύπτει τις υπηρεσίες, πλήρης ανεφοδιασμός εξοπλισμού, οικονομική λύση των σφαιρικών προγραμμάτων υδρενέργειας και στοχεύει να είναι ο καλύτερος σφαιρικός προμηθευτής του εξοπλισμού υδρενέργειας καθώς επίσης και ο καλύτερα ενσωματωμένος φορέας παροχής υπηρεσιών στις αγορές υδρενέργειας.

Στοιχεία επικοινωνίας
Hangzhou Hydrotu Engineering Co.,Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Tu mingqi

Τηλ.:: +86 13003602610

Φαξ: +86-571-85194290

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)